My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε αισθησιακά και άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη
21:09 - 20/10/2020
Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να «ανεβάσει» τη θερμοκρασία με μια μόνο της κίνηση. Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» το απόγευμα της Τρίτης υποδέχθηκε...
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίντεο: Η Κατερίνα Στικούδη χορεύει αισθησιακά και «τρελαίνει» τον Στέλιο Κουδουνάρη
Τον Στέλιο Κουδουνάρη - αλλά και τους τηλεθεατές - κατάφερε να «τρελάνει η παρουσιάστρια του «My Style Rocks», Κατερίνα Στικούδη με τον «καυτό» χορό της.
Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης μπήκε στο πλατό, η Κατερίνα Στικούδη του χάρισε έναν από τους πιο αισθησιακούς της χορούς αφήνοντας τον κριτή άφωνο.
«Ήθελες να σου χορέψω. Τόσο καιρό δε λες “πότε θα χορέψεις;”» είπε η Κατερίνα Στικούδη στον κριτή με εκείνον να απαντά: «Θέλω πάρα πολύ, αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή ξέρω ότι έχεις πονοκέφαλο, δηλαδή αν δεν είχες πώς θα ήσουν;».
Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στον Στέλιο Κουδουνάρη άμεση. «Έχω λίγο πονοκέφαλο, αλλά η μουσική, η παρουσία σου, Στέλιο μου, μου αλλάζει την ενέργεια» του είπε και του έδ
Διαβάστε το στο pronews.gr