Μαρία Ηλιάκη: Ο κρυφός γάμος, οι φήμες εγκυμοσύνης και η απάντησή της (Pics-Vid)

12:26 - 14/11/2019

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα στην Ελβετία όπου ζει και εργάζεται… The post Μαρία Ηλιάκη: Ο κρυφός γάμος, οι φήμες εγκυμοσύνης και η απάντησή της (Pics-Vid) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ηλιάκη: Τι δηλώνει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης (βίντεο)

«Μπορεί να είμαστε και παντρεμένοι και να μην το ξέρετε» δήλωσε πρόσφατα στις κάμερες η Μαρία Ηλιάκη το περασμένο καλοκαίρι, φουντώνοντας τις φήμες ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Μάλιστα, η παραφιλολογία ενισχύθηκε με κάποια δημοσιεύματα να μιλούν για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας. Tο πρωί της Πέμπτης, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. «Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Που να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε α

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι