Θανάσης: «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον πατέρα μου»
10:55 - 13/10/2019
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η απώλεια του πατέρα του, ενώ στάθηκε στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Τι είπε για τον Γιάννη και για όσους τον κριτικάρουν.Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ των Μπακς:Για τον πατέρα του: «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον μπαμπά μου. Τον θάνατο του πατέρα μου δεν μπορούσα να τον τουμπάρω. Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ. Χωρίς καθόλου σημάδια. Τίποτα. Απλώς έφυγε. Δεν θα άντεχα να τον βλέπω να υποφέρει. Ποτέ. Ποτέ. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Μέχρι εκείνη την ημέρα, ένιωσα όπως οι μεγάλος ομάδες, όταν έχουν μάθει να κερδίζουν με την αύρα τους. Ό,τ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης: «Ένιωθα να πνίγομαι με τον θάνατο του πατέρα μου, στη ζωή δεν χαρίζεται τίποτα»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, για όσους τον κατηγορούν ότι έπαιξε στην Εθνική Ομάδα χάρη στον Γιάννη και για τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Διαβάστε το στο Θανάσης: Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον πατέρα μου
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η απώλεια του πατέρα του, ενώ στάθηκε στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.  ...
Διαβάστε το στο real.grΘανάσης Αντετοκούνμπο: «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον πατέρα μου»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για τον…
Διαβάστε το στο onsports.gr«Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον πατέρα μου»
Συγκλονιστικός ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μίλησε για το πως βίωσε την απώλεια του πατέρα του, στην διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα «Documento»: «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον μπαμπά μου. Τον θάνατο του πατέρα μου δεν μπορούσα να τον τουμπάρω. Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ. Χωρίς καθόλου σημάδια. Τίποτα. Απλώς έφυγε», είπε ο διεθνής φόργουορντ που αγωνίζεται […]
Διαβάστε το στο politik.gr«Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον μπαμπά μου»
Συγκλονιστικός ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μίλησε για το πως βίωσε την απώλεια του πατέρα του, στην διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα «Documento»: «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον μπαμπά μου.
The post «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον μπαμπά μου» appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΘανάσης Αντετοκούνμπο: «Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον πατέρα μου»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλάει για την απώλεια του πατέρα του, τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, την καριέρα του αδερφού του Γιάννη, αλλά και τη δική του, η οποία... δεν οφείλεται στον Γιάννη!
Διαβάστε το στο fosonline.grΘανάσης Αντετοκούνμπο: «Ένιωσα να πνίγομαι όταν έχασα τον πατέρα μου»
Σε συνέντευξή του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως έχασε τον κόσμο του, όταν πέθανε ο πατέρας του.
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr