Αλέξης Γεωργούλης: «Έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο»

10:00 - 21/10/2020

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια […] The post Αλέξης Γεωργούλης: «Έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Γεωργούλης : «Έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο»

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης σήμερα και είναι έτοιμος για πολλές αποκαλύψεις...

Διαβάστε το στο

Σοκάρει ο Αλέξης Γεωργούλης: «Είπαν ότι πήρα τον ρόλο στο Είσαι το ταίρι μου γιατί κοιμήθηκα με κάποιον κύριο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» θα είναι απόψε το βράδυ ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος θα μιλήσει για όλους και για όλα. Το πρωί της Τετάρτης...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλέξης Γεωργούλης: «Έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο» (video)

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, το βράδυ της Τετάρτης, με διάθεση To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: «Έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

"Έλεγαν ότι πήρα τον ρόλο στο "Είσαι το ταίρι μου" γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο"

"Κάποιοι πίστεψαν τότε ότι δεν μου άξιζε αυτός ο ρόλος και ότι τον πήρα επειδή... κοιμήθηκα με κάποιον κύριο".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κάποιοι έλεγαν πως πήρα τον ρόλο στο “Εισαι το ταίρι μου” γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο

Μι εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Γιωργούλης στον Τάκη Χατζή και το “Direct”. Στην εκπομπή “Happy Day”, παίχτηκε απόσπασμα από την εκπομπή, στην οποία ο Αλέξης Γιωργούλης μίλησε για την κριτική που δέχθηκε για την συμμετοχή του στο «Είσαι το ταίρι μου». «Η πρώτη μου δουλειά γνωστή που βγήκε ήταν το Είσαι το ταίρι μου. Είχα δεχτεί κριτικές. Κάποιοι έλεγαν πως πήρα τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο. Δεν έχει συμβεί αυτό. Ούτε το ψάρι το ψήνω και από τις δύο μεριές. Σήμερα δε συζώ με κάποια, αλλά δεν είμαι μπακούρι. Κάτι έχω» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης. Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάποιοι έλεγαν πως πήρα τον ρόλο στο “Ε

Διαβάστε το στο spoilers

Αλέξης Γεωργούλης: Έλεγαν πως είχα κερδίσει ένα ρόλο επειδή κοιμόμουν με κάποιο κύριο

Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές

Διαβάστε το στο entertv.gr

Αλέξης Γεωργούλης: "Έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο" (video)

"Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δύο μεριές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο