Βουλή: Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας για Δ.Χατζηδάκη και Γ.Μελά

14:50 - 21/10/2020

H Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Διονύση Χατζηδάκη και του Γιάννη Μελά που ήταν εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα, με ψήφους 275 έναντι 4 κατά το Σώμα παρέπεμψε στη δικαιοσύνη τον Δ. Χατζηδάκη (μετά από δικό του αίτημα) για υπόθεση παράβασης καθήκοντος για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ. «Η κατηγορία είναι έωλη, έγινε σε εποχή που δεν ήμουν καν δήμαρχος. Θέλω όμως την άρση της ασυλίας μου για να στηρίξω τον δήμαρχο του 74’ που έκανε 3 γηπεδάκια σε ένα παραρεμάτιο χώρο που τον χρησιμοποιούσαν για πάρκινγκ οι πολυκατοικίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης. Επίσης, η Βουλή με ψήφους 276 υπέρ της άρσης έναντι 3 κατά ήρε την ασυλία και του Γ. Μελά για υπόθ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βουλή: Άρση βουλευτικής ασυλίας για Διονύσιο Χατζηδάκη και Ιωάννη Μελά

Η Βουλή αποφάσισε να αρθεί η βουλευτική ασυλία των Διονύσιου Χατζηδάκη και Ιωάννη Μελά, μετά από δικό τους αίτημα σήμερα, Τετάρτη (21/10.2020). Η Βουλή τάχθηκε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βουλή: Άρση βουλευτικής ασυλίας για Διονύσιο Χατζηδάκη και Ιωάννη Μελά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις