Δήμαρχος Καστοριάς σε Χαρδαλιά: «Η περιοχή μας, που είναι ήδη επιβαρυμένη οικονομικά, δεν αντέχει ένα νέο οριζόντιο μέτρο»

18:11 - 21/10/2020

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καστοριά, για την αξιολόγηση της κατάστασης αναφορικά με τα κρούσματα covid, παρέστη ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Καστοριάς ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για την κινητοποίηση και την ετοιμότητα του Δήμου ... The post Δήμαρχος Καστοριάς σε Χαρδαλιά: «Η περιοχή μας, που είναι ήδη επιβαρυμένη οικονομικά, δεν αντέχει ένα νέο οριζόντιο μέτρο» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)