Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης – «Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου»
08:12 - 22/10/2020
Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν έχασε τον αδελφικό του φίλο σε τροχαίο, […]
The post Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης – «Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης: Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου
Συγκλονιστική εξομολόγηση του παρουσιαστή για μια στιγμή που τον έχει «σημαδέψει».
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου”
Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "On Time".
The post Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου” appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου φίλου”
Τον Νίκο Κοκλώνη τον γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση των ταξιδιωτικών εκπομπών του και φυσικά το
To άρθρο Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου φίλου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr