Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης – «Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου»

08:12 - 22/10/2020

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν έχασε τον αδελφικό του φίλο σε τροχαίο, […] The post Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης – «Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης: Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου

Συγκλονιστική εξομολόγηση του παρουσιαστή για μια στιγμή που τον έχει «σημαδέψει».

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου”

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "On Time". The post Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου” appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου φίλου”

Τον Νίκο Κοκλώνη τον γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση των ταξιδιωτικών εκπομπών του και φυσικά το To άρθρο Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου φίλου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο