«Χειρότερο όλων είναι το Big Brother – Το Bachelor είναι τρομαχτικά κακό, απαίσιο»

12:00 - 22/10/2020

Την έντονη αντίθεση στα ριάλιτι τύπου Bachelor, GNTM, Big Brother εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα […] The post «Χειρότερο όλων είναι το Big Brother – Το Bachelor είναι τρομαχτικά κακό, απαίσιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Χειρότερο όλων είναι το “Big Brother”  – Το Bachelor είναι τρομακτικά κακό, απαίσιο»

Με αλλαγμένη την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς πλέον είναι ξανθός για τις ανάγκες γυρισμάτων, ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γ.Χατζηγεωργίου για ριάλιτι: «Χειρότερο όλων είναι το Big Brother - Το The Bachelor είναι απαίσιο» (βίντεο)

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στα ριάλιτι τύπου Bachelor, GNTM και Big Brother. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, βλέπω περισσότερο δορυφορική. Ειδικά τα ριάλιτι είναι καταστροφή! Ποτέ δεν το κάνω αυτό και είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνονται πως καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω αυτά! Οπότε με το που δω πέντε δευτερόλεπτα από το Bachelor ή οτιδήποτε άλλο, απλά  το κλείνω! Δεν το διανοούμε πως υπάρχουν άνθρωποι αυτοί τη στιγμή που μπορούν να το βλέπουν στα σοβαρά. Καταλαβαίνω να το βλέπουν στα αστεία, εγώ όμως δεν μπορώ ούτε να γ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο