Δίκη της Χρυσής Αυγής: Αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος

14:01 - 22/10/2020

Ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, φαίνεται να είναι αμετανόητος μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μου του χορηγηθεί αναστολή. «Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου», δήλωσε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, βγαίνοντας από το σπίτι του. «Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Θα δικαιωθούμε και […] The post Δίκη της Χρυσής Αυγής: Αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Χρυσή Αυγή: Στην ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη από την αστυνομία.Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθει από τις αρχές, καθώς πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή. Εξάλλου, έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο για συμμετοχή και διεύθυνση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας