Βιεϊρίνια: «Γύρισα στο σπίτι μου»

18:13 - 22/10/2020

O Αντελίνο Βιεϊρίνια χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να βάλει την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο, με τον Πορτογάλος μετά την θετική έκβαση της υπόθεσής του να σημειώνει ότι επέστρεψε στο σπίτι του. Ο Βιεϊρίνια βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου χρειάστηκε μόλις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιειρϊνια: «Γύρισα στο σπίτι μου»! (video+photos)

ΠΑΟΚ-Ομόνοια: Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια! Τι…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Βιεϊρίνια: «Γύρισα στο σπίτι μου!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο... Το άρθρο Βιεϊρίνια: «Γύρισα στο σπίτι μου!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Βιεϊρίνια: «Γύρισα σπίτι μου»

Βιεϊρίνια: «Γύρισα σπίτι μου» 22/10/2020 Oι ανακοινώσεις μένουν για τη μεγάλη επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μπακ βρέθηκε σήμερα στην Τούμπα και σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι παραμένει στην ομάδα με την οποία συνδέθηκε. «Η Τούμπα πάντα είναι το σπίτι μου. Τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να κάνω τεστ τώρα, εργομετρικά, πρέπει να είμαι 100% σίγουρος και μετά θα ξεκινήσω προπονήσεις. Γύρισα πίσω στο σπίτι μου», υποστήριξε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. 

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βιεϊρίνια : «Γύρισα στο σπίτι μου»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραμείνει μέλος του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο παίκτη να δηλώνει πως γύρισε... σπίτι του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»