Άναψαν τα αίματα στο Big Brother: Καυγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα [βίντεο]

02:53 - 23/10/2020

Άγριας καυγάς ξέσπασε στο Big Brother, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Ραΐσα Κόντι, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Τα δύο κορίτσια βρισκόντουσαν στην κουζίνα και όπως βλέπουμε στο τρέιλερ έχουν μια διένεξη. Στο βίντεο ακούμε τη Ραίσα να λέει στην Άννα Μαρία: “Εμένα μη μου λες άντε φύγε, εμένα θα μου μιλάς […] The post Άναψαν τα αίματα στο Big Brother: Καυγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα [βίντεο] appeared first on Athina24.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Athina24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριος καβγάς στο Big Brother: Πιάστηκαν στα χέρια Άννα-Μαρία και Ραΐσα-Έπεσαν χαστούκια (βίντεο)

Καβγάς άνευ προηγουμένου στο Big Brother! Πιάστηκαν στα χέρια και ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού! Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Athina24.gr

«Καινούργια Πρεμιέρα»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκαλύπτει τι της είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Σπάσε τη Σιωπή»: Το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Αγγελική Επεισόδια: Η Σοφία απολαμβάνει μια ρομαντική έξοδο με τον Ανδρέα όμως….

Ήλιος Επεισόδια: Η Αλίκη ζητάει εξηγήσεις από το Δημήτρη και απομακρύνεται…

ΕΛΙΦ Επεισόδια: Η Σουρεγιά απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ θα βγει με την Παρλά