«The Bachelor»: Παναγιώτης και Ραφαέλα πέφτουν από το άλογο και μεταφέρονται στο νοσοκομείο

13:03 - 23/10/2020

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο «The Bachelor», καθώς θα έχουμε τραυματισμό τόσο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και για...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Bachelor: Ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα τραυματίστηκαν με τα άλογά τους – Η αντίδραση των κοριτσιών

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασε το The Bachelor απόψε στο τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε To άρθρο The Bachelor: Ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα τραυματίστηκαν με τα άλογά τους – Η αντίδραση των κοριτσιών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

The Bachelor: Η βόλτα με τα άλογα καταλήγει σε εφιάλτη και στο νοσοκομείο

Στο αποψινό επεισόδιο έρχεται η μυστηριώδης γυναίκα με τα κόκκινα

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»