Πρόγραμμα Role Models - Erasmus+ στο 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

00:01 - 24/10/2020

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 επισκέφτηκαν το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης η κ. Τσακαλδήμη Κική και ο κ. Πατερόπουλος Κώστας - ως εκπρόσωποι του Συλλόγου «Δρομέας Θράκης» - για την υλοποίηση συνέντευξης με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον Covid-19, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος Role Μodels - Erasmus+ που υλοποιείται για τρίτη χρονιά στη σχολική μονάδα. Στόχοι του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι μαθητές/μαθήτριες πόσο σημαντικό είναι:να προγραμματίζω τη ζωή μου και να θέτω στόχους για το μέλλον μουνα πιστεύω στον εαυτό μουνα ξεπερνάω τα όρια της δικής μου κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής συνθήκης να μην τα παρατάω να δίνω την προσωπική μου μάχη για τα όν

Διαβάστε Περισσότερα στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ alexpolisonline.com

25 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας. Η ελονοσία πριν 100 χρόνια στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη: Μουσικοθεατρική παράσταση με τον τενόρο Μιχάλη Ευριπίδη

Λαϊκή Συσπείρωση: Προσχηματική η αντίθεσή της ΠΕΔ ΑΜΘ στις αποφάσεις της ΚΕΔΕ και την κυβερνητική πολιτική για τη συνένωση των ΔΕΥΑ

19η Ανθοκομική Έκθεση και Έκθεση Βιβλίου στην Ορεστιάδα

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών: Ένα νέο περιβαλλοντικό έγκλημα στον Έβρο

Χιλιάδες επισκέπτες στο «North Aegean Boat Show 2024» στην παραλία Φαναρίου Ροδόπης