Αποκλειστικό MEGA : Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

08:48 - 24/10/2020

Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξασφάλισε το MEGA.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσή Αυγή – Φυλακές Δομοκού: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αποκλειστικό MEGA : Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξασφάλισε το MEGA.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αποκλειστικό MEGA : Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξασφάλισε το MEGA.

Διαβάστε το στο tovima

Αυτό είναι το κελί που θα φυλακιστεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Μία φωτογραφία από το κελί των φυλακών Δομοκού, στο οποίο θα οδηγηθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος είδε το φως της δημοσιότητας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Το πρώτο τους βράδυ στη φυλακή πέρασαν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που καταδικάσθηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και μετήχθησαν την Παρασκευή (23/10) στις φυλακές Δομοκού. Η μεταγωγή τους από τη ΓΑΔΑ έγινε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μέτρα ασφάλειας, αλλά και αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με... The post Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χρυσή Αυγή – Φυλακές Δομοκού: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (BINTEO)

Το κελί που βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού όπου και μετήχθη ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος πρόβαλλε σήμερα το MEGA. The post Χρυσή Αυγή – Φυλακές Δομοκού: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (BINTEO) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού [Βίντεο]

Το κελί βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού όπου και μετήχθη ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αποκλειστικό MEGA : Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (Video)

Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξασφάλισε το MEGA. Το κελί βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού όπου και μετήχθη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. Στο συγκεκριμένο κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον […] The post Αποκλειστικό MEGA : Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (Video) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δείτε το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος. Το MEGA παρουσίασε μία φωτογραφία από το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. Στο εν λόγω κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί […] The post Δείτε το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Μιχαλολιάκου

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (Βίντεο)

Lamianow.gr Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (Βίντεο) Το κελί που θα φυλακιστεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε το MEGA. Το κελί βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού όπου και μετήχθη ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. Στο εν λόγω κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως […] Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (Βίντεο) Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Χρυσή Αυγή φυλακή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Δομοκό (video)

Το κελί στις Φυλακές του Δομοκού, που τοποθετήθηκε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία ντοκουμέντο. Είναι ένα κελί με δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα στο οποίο ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου (Φωτογραφία)

Φωτογραφία από το κελί του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στις φυλακές Δομοκού.   Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά μία φωτογραφία από το κελί κράτησης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγή», Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος οδηγήθηκε την Παρασκευή στις φυλακές Δομοκού, όπου θα εκτίσει την ποινή του. Στο συγκεκριμένο κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 ημέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα υπό την οποία έχει τεθεί υποχρεωτικά, βάσει νόμου (προληπτικό μέτρο κατά του νέου κορονοϊού), όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι φυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια κι ένα παράθυρο με τα προβλεπόμενα κάγκελα. Δ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Δομοκό

Μιχαλολιάκος Χρυσή Αυγή: Η Ελληνική Αστυνομία έχει παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού

Χρυσή Αυγή: Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξασφάλισε το MEGA. Στο κελί υπάρχουν δύο κρεβάτια και παράθυρο με κάγκελα. Εκεί θα παραμείνει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η αστυνομία, έχοντας παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια των μελών της Χρυσής Αυγής από τον […] The post Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού

Θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού

Φωτογραφία από το κελί στις Φυλακές Δομοκού όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, δημοσιεύει το MEGA. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. Στο συγκεκριμένο κελί ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει υποχρεωτικά μπει. Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 […] The post Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

ΧΑ: Αυτό είναι το κελί του Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού (ΦΩΤΟ)

Στις φυλακές Δομοκού μετήχθη ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος. Η πρωινή εκπομπή του MEGA παρουσίασε μία... The post ΧΑ: Αυτό είναι το κελί του Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού (ΦΩΤΟ) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Δομοκό

Μιχαλολιάκος Χρυσή Αυγή: Η Ελληνική Αστυνομία έχει παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου