Επικροτεί ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος την «απασχόληση» των ΕΔ με τους αλλοδαπούς
18:22 - 14/11/2019
Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος θεωρεί πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να συνεχίσουν να διαχειρίζονται σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα των αλλοδαπών, παρόλο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο ενασχόλησής τους αλλά και τον βασικό ρόλο που έχουν κληθεί να επιτελέσουν.
Η διαχείριση μιας πιθανής αύξησης των προσφυγικών ροών και η καλύτερη φύλαξη των συνόρων , η αποσυμφόρηση και η μετεγκατάστασή των μεταναστών στην ενδοχώρα, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και φυσικά για την κυβέρνηση.
«Οι ένοπλες δυνάμεις , λόγω της ιεραρχικής τους διοίκησης , έχουν αποδείξει ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση του ζητήματος και για αυτό το λόγο τέθηκε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr