Μαρτίνς : «Εχουμε αυτοπεποίθηση για αποτέλεσμα – Εκτός λόγω κορωνοϊού Μπα, Σουντανί»
21:22 - 26/10/2020
Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση, απέναντι στην Πόρτο, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς που ανέφερε πως οι Μπα και Σουντανί έμειναν εκτός καθώς είναι θετικοί στον κορωνοϊό.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, οι Μπα και Σουντανί έμειναν Αθήνα λόγω κορωνοϊού»
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο για το Champions League και μιλώντας για τους Μπα και Σουντανί τόνισε πως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και για αυτό έμειναν στην Αθήνα
Διαβάστε το στο Μαρτίνς: Έχουμε αυτοπεποίθηση για το αυριανό παιχνίδι - Θετικοί στον κοροναϊό οι Μπα και Σουντανί
Διαβάστε το στο Μαρτίνς: «Εχουμε αυτοπεποίθηση για αποτέλεσμα – Εκτός λόγω κοροναϊού Μπα, Σουντανί»
Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση, απέναντι στην Πόρτο, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς που ανέφερε πως οι Μπα και Σουντανί έμειναν εκτός καθώς είναι θετικοί στον κοροναϊό.
Διαβάστε το στο tanea.grΜαρτίνς : «Εχουμε αυτοπεποίθηση για αποτέλεσμα – Εκτός λόγω κορωνοϊού Μπα, Σουντανί»
Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση, απέναντι στην Πόρτο, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς που ανέφερε πως οι Μπα και Σουντανί έμειναν εκτός καθώς είναι θετικοί στον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο tovimaΜαρτίνς: «Πάμε με αυτοπεποίθηση, με κορονοϊό οι Μπα, Σουντανί»
Η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου προπονητή...
Το άρθρο Μαρτίνς: «Πάμε με αυτοπεποίθηση, με κορονοϊό οι Μπα, Σουντανί» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση – Δύσκολο και ισορροπημένο παιχνίδι»
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη Τύπο ενόψει της αναμέτρησης Πόρτο – Ολυμπιακός.Δύσκολο και ισορροπημένο χαρακτήρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, το παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στην Πόρτο, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον επερχόμενο αγώνα.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Θέλω να κάνω μία διευκρίνιση. Εχω μάθει ότι κάποια απάντησή μου μεταφέρθηκε λανθασμένα στον πορτογαλικό Τύπο. Έχει κυκλοφορήσει ότι είπα πώς ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Δεν έχω πει αυτό. Υπάρχουν τρεις δυνατές ομάδες, ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Μαρσέιγ. Είναι άξιες ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Στον Τύπο δεν είχε αναγνωριστεί η αξία του Ολυμπιακού και δεν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr