Σοκάρει η 19χρονη : «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν»
00:00 - 15/11/2019
Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα «χέρια» δύο ανδρών, στη Σαλαμίνα, μίλησε η 19χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαλαμίνα: "Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν", λέει η 19χρονη
Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μίλησε για πρώτη φορά η νεαρή κοπέλα που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες στη Σαλαμίνα.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοκάρει 19χρονη στη Σαλαμίνα: «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν»
«Μου έδιναν 8.000 ευρώ για να μην μιλήσω»
Διαβάστε το στο news.grΣοκάρει 19χρονη στη Σαλαμίνα: «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν»
Το κορίτσι είναι 19 χρονών και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες. Το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχθηκε σε εφιάλτη όταν την οδήγησε σπίτι του και η κοπέλα βρέθηκε μπροστά σε 4 ακόμη άντρες. Σοκάρει 19χρονη στη Σαλαμίνα: «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν».Οι βιασμοί στη Σαλαμίνα έγιναν στις 14 Απριλίου. Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να τους καταγγείλει.
Οι δύο άντρες προφυλακίστηκαν πριν από λίγες ημέρες με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για απλή συνέργεια.
Το κορίτσι περιγράφει τα γεγονότα στο Star, ξεσπώντας σε κλάματα.
«Δεν μπορώ να το θυμάμαι. Καθόλου. Δεν μπορώ ν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr