Ξέσπασμα Τσιόδρα: "Έχω να πάω για καφέ από τον Φεβρουάριο" - Η έκκληση στους νέους

19:58 - 27/10/2020

"Είναι τόσο μεγάλη ανάγκη να ξεδώσουμε μαζί με άλλους 140, αδιαφορώντας για τον διπλανό μας" αναρωτήθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, για τις εικόνες των γεμάτων νυχτερινών κλαμπ

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση Τσιόδρα - Έχω να πάει για καφέ από τον Φεβρουάριο

Εκτάκτως σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε ξανά στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, έπειτα από το αρνητικό ρεκόρ των 1.259 μολύνσεων στην Ελλάδα κάνοντας μία προσωπική εξομολόγηση αποκαλύπτοντας το πώς έζησε την πανδημία. «Είναι η ώρα της συνείδησης και η ώρα να μιλήσουν οι καρδιές είναι μια επιλογή ελευθερίας η τήρηση των μέτρων. Είναι η ώρα που τα δικά μου λόγια δεν μετράνε τόσο αλλά η δική σας ελεύθερη επιλογή» τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ο λοιμωξιολόγος εκτός από τις συστάσεις που έκανε,προχώρησε και σε μία προσωπική εξομολόγηση θέλοντας να δείξει στον κόσμο τη σπουδαιότητα να προστατευτούμε όλοι. Ο ίδιος, μιλώντας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις