Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην τελετή ορκωμοσίας νέων αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη

10:18 - 28/10/2020

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Την τελετή ορκωμοσίας νέων αξιωματικών, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στις εγκαταστάσεις της στρατιωτικής σχολής στη Θεσσαλονίκη… τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδωσε τα ξίφη στους αξιωματικούς που ορκίστηκαν. Στην τελετή παρέστησαν ο υφυπουργός Εθνικής […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το έπος του ΄40 είναι πρότυπο ομοψυχίας και ενότητας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το μήνυμά της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη. Με στίχους του Ελύτη μίλησε για την ελληνική ομοψυχία που όταν υπάρχει μπορεί να ξεπεράσει τα πιο δύσκολα εμπόδια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το έπος του ΄40 είναι πρότυπο ομοψυχίας και ενότητας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το μήνυμά της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη. Με στίχους του Ελύτη μίλησε για την ελληνική ομοψυχία που όταν υπάρχει μπορεί να ξεπεράσει τα πιο δύσκολα εμπόδια.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο