Γιώργος Αγγελόπουλος: Aποκαλύπτει αν του έγινε πρόταση να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο Survivor (video)
10:54 - 28/10/2020
Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου και το αν τελικά
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Aποκαλύπτει αν του έγινε πρόταση να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο Survivor (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ισχύει ότι μου έκαναν πρόταση για το επόμενο Survivor
× HOME Beauty News Viral Style People Food TV Wellness ΖΩΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙ Copyright © 2017-2019 YourTipster.gr, All rights Reserved. Powered by PRAN Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ισχύει ότι μου έκαναν πρόταση για το επόμενο Survivor» HOME Beauty News Viral Style People Food TV Wellness ΖΩΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙ HOME Beauty News Viral Style People Food TV Wellness ΖΩΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙ .columns”> Αναφέρεται στη συζήτηση με τα στελέχη του reality επιβίωσης Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά στο αν ισχύει ότι του έγινε πρόταση για το επόμενο Survivor, αλλά και στην πρόταση να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό. Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή: No Comments Yet Comments are closed
> Διαβάστε όλο το
Διαβάστε το στο spoilersΑγγελόπουλος: Aποκαλύπτει αν του έγινε πρόταση να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο Survivor
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε πως πράγματι του έχει γίνει μια πρόταση για το Survivor. ¨Ισχύει ότι μου έγινε πρόταση για το Survivor, όχι σαν παίκτης ούτε για το backstage. έχει πολλούς ρόλους εκεί. Μια απλή τηλεφωνική κουβέντα κάναμε, δε ξέρω καν τι ακριβώς θέλουμε. Με τον Σάκη να κάνουμε τι; Να παίξουμε; Να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή; Όχι αυτό δε θα το έκανα. Τον ρόλο του Γιώργου Λιανού δε θα τον έκανα. Με ρωτάν αν θα πήγαινα να παρουσιάσω κάτι πράγμα που δεν έχω ξανακάνει και αν θα το συμπαρουσίαζα με τον Σάκη, με έναν άνθρωπο που δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Σε αυτό το πόστο δε θα το έκανα με κανέναν, είναι περίεργο και για μένα να φύγω από παίκτη
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Λιανός: Η αντίδραση του στην πρόταση αντικατάστασής του από τον Ντάνο στο Survivor
Η απάντηση του παρουσιαστή
Διαβάστε το στο entertv.grΑγγελόπουλος: Aποκαλύπτει αν του έγινε πρόταση να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο Survivor
Όλο το παρασκήνιο
Διαβάστε το στο ekriti.gr