Ο Αντετοκούνμπο ψάχνει ηθοποιούς για να τον υποδυθούν στη ταινία της Disney! (pic)
21:39 - 28/10/2020
Η Disney έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως θα φτιάξει μια ταινία βασισμένη στην οικογένεια Αντετοκούνμπο και ο αστέρας των Μπακς έχει αρχίσει το... casting.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: Ψάχνει ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στην ταινία του
O Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για την ταινία με την ιστορία της οικογένειάς του και ψάχνει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί εκείνον και τον αδερφό του, Θανάση σε παιδική ηλικία
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: Ψάχνει ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στην ταινία του! (pic)
O Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για την ταινία με την ιστορία της οικογένειας του και ψάχνει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί εκείνον και τον αδερφό του, Θανάση σε παιδική ηλικία
Διαβάστε το στο Ο Αντετοκούνμπο ψάχνει ηθοποιούς για να τον υποδυθούν στη ταινία της Disney! (photo)
Η Disney έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως θα φτιάξει μια ταινία βασισμένη στην οικογένεια Αντετοκούνμπο και ο αστέρας των Μπακς έχει αρχίσει το... casting.
The post Ο Αντετοκούνμπο ψάχνει ηθοποιούς για να τον υποδυθούν στη ταινία της Disney! (photo) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΟ Αντετοκούνμπο ψάχνει ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στην ταινία του - ΦΩΤΟ
Η Disney θα δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο real.grΟ Αντετοκούνμπο ψάχνει ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στην ταινία του! (ΦΩΤΟ)
Ο Αντετοκούνμπο ψάχνει ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στην ταινία του! (ΦΩΤΟ)
28/10/2020
Η Disney θα δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.
Ο Γιάννης ήδη κάνει τις προεργασίες και με ανάρτηση του στα social media, έδειξε πως ψάχνει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί εκείνον και τον αδερφό του, Θανάση στην ταινία.
«Η Disney θα κάνει ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας μου και ψάχνουν για ηθοποιούς που θα υποδυθούν εμένα και τον αδερφό μου, Θανάση σε παιδική ηλικία. Δεν χρειάζεται εμπειρία. Θα βοηθούσε αν συγκεντρώνατε τις όμορφες φωτογραφίες των αγοριών και αν είχαν εμπειρία από μπάσκετ. Διαδώστε το», έγραψε ο Greek F
Διαβάστε το στο filathlos.gr