Επιστολή Γκουτέρες σε Αναστασιάδη: Ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυπριακό : Επιστολή του ΓΓ του ΟΗΕ σε Αναστασιάδη για επανέναρξη των συνομιλιών
Την ετοιμότητά του να παράσχει τις υπηρεσίες του για την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εκφράζει ο γγ του ΟΗΕ με επιστολή του στο Νίκο Αναστασιάδη.
Διαβάστε το στο Κυπριακό : Επιστολή του ΓΓ του ΟΗΕ σε Αναστασιάδη για επανέναρξη των συνομιλιών
Την ετοιμότητά του να παράσχει τις υπηρεσίες του για την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εκφράζει ο γγ του ΟΗΕ με επιστολή του στο Νίκο Αναστασιάδη.
Διαβάστε το στο tanea.grΓκουτέρες σε Αναστασιάδη: Επαναλαμβάνω τη διάθεση των καλών μου υπηρεσιών για την επανέναρξη των συνομιλιών
Ξεκάθαρος ως προς το πλαίσιο της νέας προσπάθειάς του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓκουτέρες προς Αναστασιάδη: Επαναλαμβάνω τη διάθεση των καλών μου υπηρεσιών για την επανέναρξη των συνομιλιών
Την ετοιμότητά του να παράσχει τις καλές του υπηρεσίες για την επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, στη βάση των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί, στη συναντίληψη που επετεύχθη στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου 2019, αλλά και σύμφωνα με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, καλώντας ταυτόχρονα για τερματισμό μονομερών ενεργειών και προώθηση ΜΟΕ, εκφράζει ο γγ των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, σε απαντητική του επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. ...
Διαβάστε το στο real.grΓκουτέρες: Είμαι έτοιμος για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό
Την ετοιμότητά του να παράσχει τις καλές του υπηρεσίες για την επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, στη βάση των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί, στη συναντίληψη που επετεύχθη στο…
Διαβάστε το στο Cnn.gr