Κατερίνα Καινούργιου: “Στέλνουν μηνύματα στον Φίλιππο και τον ρωτάνε γιατί είναι μαζί μου” (video)
11:06 - 30/10/2020
Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά μέσα από την εκπομπή του για ένα υβριστικό
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: “Στέλνουν μηνύματα στον Φίλιππο και τον ρωτάνε γιατί είναι μαζί μου” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Kατερίνα Καινούργιου: “Στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό μου και του λένε τι θέλει με έμενα την πλαστικομούρα”
Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά μέσα από την εκπομπή του για ένα υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει για τη δική ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Kατερίνα Καινούργιου: “Στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό μου και του λένε τι θέλει με έμενα την πλαστικομούρα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: "Hater στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο και τον ρωτάει γιατί είναι μαζί μου" [βίντεο]
Εμμονικός χρήστης στέλνει μηνύματα μίσους σε καθημερινή βάση στην Κατερίνα Καινούργιου, τον σύντροφό της αλλά και τους φίλους της.
Διαβάστε το στο thetoc.gr