Συνήγοροι Αιγύπτιου αλιεργάτη: Μας δικαιώνει η έφεση του εισαγγελέα

12:42 - 30/10/2020

«Δυνατότητα να αποκατασταθεί ένα αρνητικό σημείο της απόφασης» στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής θεωρούν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής που εκπροσωπούν τον Αιγύπτιο αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ, την έφεση που άσκησε χθες ο εισαγγελέας Εφετών, Στέλιος Κωσταρέλος, κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το ύψος των ποινών που επιβλήθηκαν στη διευθυντική ομάδα της οργάνωσης και στους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του αλιεργάτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνήγοροι Αιγύπτιου αλιεργάτη για δίκη Χρυσής Αυγής: Μας δικαιώνει η έφεση του εισαγγελέα

«Δυνατότητα να αποκατασταθεί ένα αρνητικό σημείο της απόφασης» στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας για την έφεση του Εισαγγελέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ενημερώθηκε σχετικά με την υποβολή εφέσεως από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Διονύσιο Λαμπρίδη για την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας ως προς την υπόθεση της λιτανεύσεως του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος την Κυριακή των Βαΐων και προέβη στην εξής δήλωση: «Εξ αρχής ήμουν και παραμένω στην διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης, την οποία σέβομαι και εμπιστεύομαι και το απέδειξα με την αυτοπρόσωπη παρουσία μου στις πρόσφατες δίκες μου.  Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας άσκησε έφεση, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, κατά της αθωώσεώς μου ως προς την υπόθεση της λιτανεύσεως του σκηνώματος του

Διαβάστε το στο .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας για την έφεση του Εισαγγελέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ενημερώθηκε σχετικά με την υποβολή εφέσεως από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Διονύσιο Λαμπρίδη για την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας ως προς την υπόθεση της λιτανεύσεως του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος την Κυριακή των Βαΐων και προέβη στην εξής δήλωση. Το άρθρο Ο Μητροπολίτης Κερκύρας για την έφεση του Εισαγγελέα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο