Σεισμός στη Σάμο: Ο Βαρουφάκης… ξέχασε το νησί και δηλώνει «οι σκέψεις μου είναι στη Σμύρνη και αλλού»

16:33 - 30/10/2020

Αίσθηση προκαλεί το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη για τον σεισμό 6,7 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σάμου. Ο ισχυρός σεισμός άφησε μεγάλες καταστροφές σε Σάμο ενώ στη Σμύρνη κατέρρευσαν πολυκατοικίες και τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.  Ο κ. Βαρουφάκης, σε μία ανάρτησή του στέλνει την σκέψη και την αλληλεγγύη του... The post Σεισμός στη Σάμο: Ο Βαρουφάκης… ξέχασε το νησί και δηλώνει «οι σκέψεις μου είναι στη Σμύρνη και αλλού» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέχασε την Σάμο ο Βαρουφάκης: «Οι σκέψεις μου είναι στην Σμύρνη και αλλού», πρώτα η Τουρκία;;;

Αίσθηση προκαλεί το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη για τον σεισμό 6,7 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σάμου. Αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως δύο παιδιά σκοτώθηκαν στη Σάμο, ο κ. Βαρουφάκης σε νέο του tweet εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Το άρθρο Ξέχασε την Σάμο ο Βαρουφάκης: «Οι σκέψεις μου είναι στην Σμύρνη και αλλού», πρώτα η Τουρκία;;; εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σεισμός: O Βαρουφάκης ξέχασε τη Σάμο και εξέφρασε τη λύπη του μόνο για τη Σμύρνη

Σεισμός: O Βαρουφάκης ξέχασε τη Σάμο και εξέφρασε τη λύπη του μόνο για τη Σμύρνη Παρέλειψε να αναφέρει το ελληνικό νησί Αίσθηση προκάλεσε το ατόπημα του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τη λύπη του για τον σεισμό μεγέθους 6,7 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Σάμου, ξεχνώντας όμως […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]