Νίκος Νικολόπουλος - Παρέμβαση με αφορμή την επίθεση σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρέμβαση του Νίκου Νικολοπουλου με αφορμή την επίθεση σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη

“Μία δημοκρατία που από τη μία πλευρά βγάζει “απαγορευτικά” για μία εθνική επέτειο αλλά από την άλλη πλευρά επιτρέπει την ασυδοσία φασιστοειδών τραμπούκων που επιτίθενται σε δημοσιογράφους και εικονολήπτες, είναι με απόλυτη βεβαιότητα μία “κακή” και “ανάπηρη” δημοκρατία. Εκφράζω την απόλυτη συμπαράστασή μου στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και τον εικονολήπτη Κώστα Μαρσέλη και περιμένω από […] Παρέμβαση του Νίκου Νικολοπουλου με αφορμή την επίθεση σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ο Νίκος Νικολόπουλος καταδικάζει την επίθεση σε Βουλδή και Μαρσέλη από αγνώστους

Ο Νίκος Νικολόπουλος με δήλωσή του,  καταδικάζει επίθεση που δέχθηκαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής και ο εικονολήπτης Κώστας Μαρσέλης, την ώρα που κάλυπταν τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα. Όπως αναφέρει: "Μία δημοκρατία που από τη μία πλευρά βγάζει "απαγορευτικά" για μία εθνική επέτειο αλλά από την άλλη πλευρά επιτρέπει την ασυδοσία φασιστοειδών τραμπούκων που επιτίθενται σε δημοσιογράφους και εικονολήπτες, είναι με απόλυτη βεβαιότητα μία "κακή" και "ανάπηρη" δημοκρατία. Εκφράζω την απόλυτη συμπαράστασή μου στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και τον εικονολήπτη Κώστα Μαρσέλη και περιμένω από τις αρμόδιες αρχές και τα όργανα της ελληνικής [R

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας