Λάρκιν: «Σπουδαία νίκη κόντρα σε καλή ομάδα»

00:02 - 31/10/2020

Λάρκιν: «Σπουδαία νίκη κόντρα σε καλή ομάδα» 30/10/2020 Την ικανοποίησή του για την επικράτηση (84-79) της Αναντολού Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει με το πνεύμα νικητή στη σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:   «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, που παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και πήραμε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Αυτό είναι που μετράει και είμαι χαρούμενος που φεύγουμε νικητές. Αυτό το πνεύμα νικητή θα πρέπει να έχουμε στη συνέχεια.  Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε, οπότε θα πρέπει να μπαίνουμε με αυτή τη νοοτροπία. Πέρυσι ήταν μία καλή χρονιά για εμάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για την πρώτη νίκη κόντρα στα Χανιά

Το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα θέλουν να πανηγυρίσουν οι παίκτες της ΑΕΚ απόψε (31/10, 17:00) κόντρα στο Ν.Ο. Χανιών, τον ποίο υποδέχονται για την 5η αγωνιστική. Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου τις υποχρεώσεις της στην Α1 κατηγορία, υπολογίζοντας πάντα το πρόγραμμα-βουνό που είχε να… ανέβει. Η πρώτη νίκη στην κορυφαία εθνική […] The post Για την πρώτη νίκη κόντρα στα Χανιά appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)