Σεισμός Σάμος: «Βόμβα» Παπαζάχου - «Δεν ξέρουμε αν πέρασαν τα χειρότερα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεισμός στην Σάμο: “Εφιαλτική” πρόβλεψη Παπαζάχου! “Δεν ξέρω αν έχουν περάσει τα χειρότερα”
Ο σεισμός στην Σάμο των 6,7 Ρίχτερ έχει αφήσει πίσω του μεγάλη μετασεισμική ακολουθία, με τις προβλέψεις των σεισμολόγων να προκαλούν νέες ανησυχίες. Ένας από ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Σεισμός στην Σάμο: “Εφιαλτική” πρόβλεψη Παπαζάχου! “Δεν ξέρω αν έχουν περάσει τα χειρότερα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σεισμός Σάμος: «Βόμβα» Παπαζάχου – «Δεν ξέρουμε αν πέρασαν τα χειρότερα»
Η υποτονική μετασεισμική ακολουθία είναι αυτή που προβληματίζει τους επιστήμονες. O καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ Κώστας Παπαζάχος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα επακόλουθα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τη Σάμο και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Μιλώντας στο Open TV, τόνισε χαρακτηριστικά «δεν μπορούμε να πούμε ότι πέρασαν τα χειρότερα. Ηταν ο κύριος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣεισμός στην Σάμο: «Εφιαλτική» πρόβλεψη Παπαζάχου! «Δεν ξέρω αν έχουν περάσει τα χειρότερα»
Σεισμός στην Σάμο: «Εφιαλτική» πρόβλεψη Παπαζάχου! «Δεν ξέρω αν έχουν περάσει τα χειρότερα»
31/10/2020
O καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ Κώστας Παπαζάχος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα επακόλουθα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τη Σάμο και τα παράλια της Μικράς Ασίας.
Μιλώντας στο Open TV, τόνισε χαρακτηριστικά «δεν μπορούμε να πούμε ότι πέρασαν τα χειρότερα. Ηταν ο κύριος σεισμός, αλλά δεν πρέπει να δημιουργηθεί ούτε στιγμή η ψευδαίσθηση ότι τελείωσε και να είναι χαλαρή η επόμενη εβδομάδα. Είναι πολύ υποτονική μετασεισμική ακολουθία, και είχαμε ένα αδικαιολόγητα ήσυχο βράδυ ύστερα από έναν σεισμό 7 Ρίχτερ...».
Όσον αφορά στο ρήγμα είπε ότι «ε
Διαβάστε το στο filathlos.gr