Κλείνει η Εστίαση, μάσκα παντού, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.00-05.00 και τηλεκπαίδευση στα Πανεπιστήμια

12:09 - 31/10/2020

Μετά και το νέο ρεκόρ των 1.690 κρουσμάτων, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, η ώρα των ανακοινώσεων των νέων μέτρων για τον κορονοϊό έφτασε, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να το κάνει με διάγγελμά του το Σάββατο το πρωί, ένα διάγγελμα που πήρε αναβολή μετά τον χθεσινό φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ στη Σάμο.  The post Κλείνει η Εστίαση, μάσκα παντού, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.00-05.00 και τηλεκπαίδευση στα Πανεπιστήμια appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Χρήση μάσκας παντού – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 το βράδυ

“Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν. Η σκέψη όλων μας είναι εκεί. Η φροντίδα του κράτους είναι εκεί και σε λίγο θάμαι κι εγώ εκεί”, ανάφερε ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό του μήνυμα, παρουσιάζοντας τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα. Περισσότερα σε λίγο…   Κ. Μητσοτάκης: Χρήση μάσκας παντού – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 το βράδυ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας