ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση να απενεργοποιήσει τη νάρκη που βάζει στα θεμέλια του αθλητικού οικοδομήματος

12:02 - 15/11/2019

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει από το υπό συζήτηση στη Βουλή αθλητικό νομοσχέδιο τη διάταξη για την θέσπιση ανώτατου ορίου ηλικίας για όσους θέτουν υποψηφιότητα στις ομοσπονδίες. The post ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση να απενεργοποιήσει τη νάρκη που βάζει στα θεμέλια του αθλητικού οικοδομήματος appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση να απενεργοποιήσει την νάρκη που βάζει στα θεμέλια του αθλητικού οικοδομήματος

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει από το υπό συζήτηση στη Βουλή αθλητικό νομοσχέδιο τη διάταξη για την θέσπιση ανώτατου ορίου ηλικίας για όσους θέτουν υποψηφιότητα στις ομοσπονδίες.

Διαβάστε το στο real.gr

Κίνημα Αλλαγής: Η κυβέρνηση να απενεργοποιήσει τη νάρκη που βάζει στα θεμέλια του αθλητικού οικοδομήματος

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει από το υπό συζήτηση στη Βουλή αθλητικό νομοσχέδιο τη διάταξη για την θέσπιση ανώτατου ορίου ηλικίας για όσους θέτουν υποψηφιότητα στις ομοσπονδίες. «Ο χώρος του αθλητισμού δεν είναι πεδίο εκτόνωσης προσωπικών εμπαθειών, ούτε κομματικού παρεμβατισμού. Όλοι όσοι ασχολούνται οφείλουν να έχουν πλήρη επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων του χώρου, […] The post Κίνημα Αλλαγής: Η κυβέρνηση να απενεργοποιήσει τη νάρκη που βάζει στα θεμέλια του αθλητικού οικοδομήματος appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΚΙΝΑΛ: «Η κυβέρνηση να απενεργοποιήσει τη νάρκη που βάζει στα θεμέλια του αθλητικού οικοδομήματος»

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει από το υπό συζήτηση στη Βουλή αθλητικό νομοσχέδιο τη διάταξη για την θέσπιση ανώτατου ορίου ηλικίας για όσους θέτουν υποψηφιότητα στις ομοσπονδίες.«Ο χώρος του αθλητισμού δεν είναι πεδίο εκτόνωσης προσωπικών εμπαθειών, [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»