ΒΙΝΤΕΟ - Γιασικεβίτσιους: «Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ πέρασα τα πιο ευχάριστα και ξεχωριστά χρόνια»

12:08 - 15/11/2019

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στην κάμερα του «Sportando» για τα όμορφα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.Παράλληλα, ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Δεν έχουμε τόσο χρόνο, για να τα πούμε σε μια συνέντευξη! Σε κάνει να καταφέρνεις πράγματα, με τον πιο απλό τρόπο. Η φράση που λέει και μού αρέσει πιο πολύ είναι «το απλό είναι το πιο δύσκολο», πιστεύω πως είναι αλήθεια. Αυτό προσπαθώ να μάθω κι εγώ στους παίκτες μου. Έμαθα πολλά για το πως να οργανώνω ένα γκρουπ, να είμαι προσεκτικός σε κρίσιμες στιγμές, που ο αληθινός χαρακτήρας βγαίνει

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιασικεβίτσιους: Στον Παναθηναϊκό πέρασα ευχάριστα και πολύ ξεχωριστά χρόνια

Για τα όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό των επιτυχιών και την σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιασικεβίτσιους: «Σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι τα καλύτερά μου χρόνια»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στα χρόνια…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γιασικεβίτσιους: «Σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι τα πιο ευχάριστα χρόνια μου» (vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε για ακόμα μία φορά πως πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι. Continue reading Γιασικεβίτσιους: «Σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι τα πιο ευχάριστα χρόνια μου» (vid) at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)