Ευτυχείτε: Το σέξι ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου – Είχαμε… αποκαλυπτήρια! (Photos-Video)

12:12 - 15/11/2019

Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τρελά κέφια το πρωί της Παρασκευής (15/11). Η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN χόρεψε και τραγούδησε με την ψυχή της, αμέσως… The post Ευτυχείτε: Το σέξι ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου – Είχαμε… αποκαλυπτήρια! (Photos-Video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευτυχείτε: Το σέξι ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου - Είχαμε... αποκαλυπτήρια! (Photos-Video)

Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τρελά κέφια το πρωί της Παρασκευής (15/11).

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ευτυχείτε: Το σέξι ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου - Είχαμε... αποκαλυπτήρια! (Photos-Video)

Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τρελά κέφια το πρωί της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τρελά κέφια το πρωί της Παρασκευής (15/11).

Διαβάστε το στο astrology.gr

Το «αποκαλυπτικό» ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου on air (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε με όρεξη από τις διαφημίσεις και άρχισε να χορεύει και να τραγουδά. Την ώρα που κουνιόταν στον ρυθμό, όμως, η παρουσιάστρια είχε ένα σέξι ατύχημα. Καθώς χόρευε την επιτυχία του FY, η μπλούζα της σηκωνόταν με αποτέλεσμα να φανεί ο στηθόδεσμος που φορούσε. Στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρίστηκε αλλά μετά άρχισε να γελάει. https://www.dailymotion.com/video/x7o10eh «Συγγνώμη παιδιά, μου το λέει η Αλέκα τόση ώρα, εγώ φταίω, Είναι κοντό το μπλουζάκι», εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε με την στήλη των «Διλημμάτων». Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα φούξια crop top με πούπουλα στο τελείωμα των μανικιών και ασορτί φούστα με σκίσιμο.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι