Συνάντηση ΠτΔ με τον γγ του ΑΚΕΛ- Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

13:33 - 02/11/2020

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε σήμερα σε ακρόαση τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, ο οποίος της εξέθεσε τις εκτιμήσεις του κόμματός του σχετικά με τις εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στο Κυπριακό, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την αδιάλλακτη στάση της γείτονος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνάντηση Μητστοτάκη με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ - Στο επίκεντρο οι προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού

Διαβάστε το στο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Συναρπάζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα δούμε πως η προεκλογική περίοδος για τον Πλάτανο ξεκινά! Ο Παρασκευάς, με την παραίτησή του, βάζει το χωριό σε μεγάλη περιπέτεια. Eπεισόδιο 21. Ο καβγάς στο συμβούλιο καλά κρατεί, όταν μια απροσδόκητη εξέλιξη ταράζει τους πάντες. Η Μάρμω πέφτει ξερή! Προσποιείται, άραγε, μια λιποθυμία […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Συναρπάζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια appeared first on Athina24.gr.

Διαβάστε το στο Athina24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο