Στέλιος Παππάς: Απληροφόρητος ή Συνυπέυθυνος ο κ. Καραμανλής του Αχιλλέως

08:24 - 03/11/2020

Έχω στείλει μήνυμα στον κ. υπουργό, να σκέπτεται πριν μιλήσει για ΟΑΣΘ, διότι έχω πολλά ράμματα για την γούνα του κρατικοδίαιτου ΟΑΣΘ και ιδιαίτερα να μην επιχειρεί να συγκαλύψει όσα έχω χαρακτηρίσει ως σκάνδαλα.Τις τελευταίες μέρες ο κ. Καραμανλής του Αχιλλέως αντί να δίνει επαρκείς εξηγήσεις για την κατάσταση των συγκοινωνιών, αναλώνεται σε ευθείες επιθέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πρώην διοικήσεις των Οργανισμών Αστικών Μεταφορών .Φυσικά σε ιδιαίτερη μέριμνα έχει την συκοφάντηση της προσπάθειας που έγινε στην περίοδο 2017-2019 για την εξυγίανση του αμαρτωλού κρατικοδίαιτου ΟΑΣΘ. Έχω στείλει μήνυμα στον κ. υπουργό, να σκέπτεται πριν μιλήσει για ΟΑΣΘ, διότι έχω πολλά ράμματα για την γούνα του

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά