Αλαφούζος : «Δυστυχώς η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα» (vid)

12:28 - 04/11/2020

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξη του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλαφούζος : Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξή του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Διαβάστε το στο

Αλαφούζος : Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξή του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα... ατύχημα!» (pics+vid)

Ατύχημα χαρακτήρισε την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανικό Μέσο ενώ αναφέρθηκε…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλαφούζος: Η ανάμειξη μου στον Παναθηναϊκό ήταν ατύχημα

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του τόνισε πως είναι πιο αγχωτικό να είναι ιδιοκτητής του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλαφούζος: “Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα”

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Κρίστοφερ Βονχάιμ, τόνισε πως “κάποιοι άνθρωποι επιχειρούσαν να κερδίσουν το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, για να κερδίσουν χρήματα”. Στον Κρίστοφερ Βονχάιμ μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για στη σχέση του με το […] The post Αλαφούζος: “Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αλαφούζος : «Δυστυχώς η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξη του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Continue reading Αλαφούζος : «Δυστυχώς η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Αλαφούζος: «Από… ατύχημα η εμπλοκή μου στον Παναθηναϊκό» (vid)

Σε pod cast στο εξωτερικό μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, στο... Το άρθρο Αλαφούζος: «Από… ατύχημα η εμπλοκή μου στον Παναθηναϊκό» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Αλαφούζος: «Δυστυχώς, ατύχημα η ανάμειξή μου με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραδέχτηκε μιλώντας σε podcast του εξωτερικού ότι η ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό έγινε... καταλάθος!

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Αλαφούζος : «Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα»

ΒΙΝΤΕΟ - Αλαφούζος : «Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα» 04/11/2020 Ατύχημα χαρακτήρισε την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος! Ο εφοπλιστής μίλησε σε γνωστό pod cast του εξωτερικού και υποστήριξε εμμέσως ότι δεν επέλεξε να αναμειχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στο pod cast του Christopher Vonheim. ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό, το τι γινόταν τα τελευταία 20 χρόνια και πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση και στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες 2-3 σεζόν! Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου: Τι σας αγχώνει περισσότερο στη ζωή σας; Να είστε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα»

Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» μίλησε στον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Βόνχαϊμ για την εμπλοκή του στο «τριφύλλι», αλλά και για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα»

Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» μίλησε στον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Βόνχαϊμ για την εμπλοκή του στο «τριφύλλι», αλλά και για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)