Αλαφούζος : «Δυστυχώς η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα» (vid)
12:28 - 04/11/2020
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξη του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλαφούζος : Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξή του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Διαβάστε το στο Αλαφούζος : Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξή του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Διαβάστε το στο tanea.grΑλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα... ατύχημα!» (pics+vid)
Ατύχημα χαρακτήρισε την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανικό Μέσο ενώ αναφέρθηκε…
Διαβάστε το στο NewsBombΑλαφούζος: Η ανάμειξη μου στον Παναθηναϊκό ήταν ατύχημα
Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του τόνισε πως είναι πιο αγχωτικό να είναι ιδιοκτητής του...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλαφούζος: “Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα”
Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Κρίστοφερ Βονχάιμ, τόνισε πως “κάποιοι άνθρωποι επιχειρούσαν να κερδίσουν το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, για να κερδίσουν χρήματα”. Στον Κρίστοφερ Βονχάιμ μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για στη σχέση του με το […]
The post Αλαφούζος: “Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑλαφούζος : «Δυστυχώς η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα»
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάμειξη του στο Τριφύλλι και αναφέρθηκε στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Continue reading Αλαφούζος : «Δυστυχώς η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΑλαφούζος: «Από… ατύχημα η εμπλοκή μου στον Παναθηναϊκό» (vid)
Σε pod cast στο εξωτερικό μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, στο...
Το άρθρο Αλαφούζος: «Από… ατύχημα η εμπλοκή μου στον Παναθηναϊκό» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑλαφούζος: «Δυστυχώς, ατύχημα η ανάμειξή μου με τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Γιάννης Αλαφούζος παραδέχτηκε μιλώντας σε podcast του εξωτερικού ότι η ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό έγινε... καταλάθος!
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ - Αλαφούζος : «Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα»
ΒΙΝΤΕΟ - Αλαφούζος : «Η ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν… ατύχημα»
04/11/2020
Ατύχημα χαρακτήρισε την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος! Ο εφοπλιστής μίλησε σε γνωστό pod cast του εξωτερικού και υποστήριξε εμμέσως ότι δεν επέλεξε να αναμειχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο…
Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στο pod cast του Christopher Vonheim. ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό, το τι γινόταν τα τελευταία 20 χρόνια και πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση και στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες 2-3 σεζόν!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:
Τι σας αγχώνει περισσότερο στη ζωή σας; Να είστε
Διαβάστε το στο filathlos.grΓιάννης Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα»
Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» μίλησε στον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Βόνχαϊμ για την εμπλοκή του στο «τριφύλλι», αλλά και για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιάννης Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ατύχημα»
Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» μίλησε στον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Βόνχαϊμ για την εμπλοκή του στο «τριφύλλι», αλλά και για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.
Διαβάστε το στο