Υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας Ν.Τραμπ: «Αν μετρήσουμε τις νόμιμες κάλπες που απομένουν τότε έχουμε κερδίσει»
18:35 - 04/11/2020
Η εκλογική ομάδα του προέδρου Ν.Τραμπ αναφέρθηκε σήμερα Τετάρτη για τις «μαγικές» κάλπες καθώς και για το όπως ονόμασε «μονοπάτι της νίκης» στις αμφίρροπες πολιτείες λίγο πριν το φινάλε των αμερικάνικων εκλογών.
Ο Μπιλ Στέπιεν (υπεύθυνος εκλογικής καμπάνιας του Ν.Τραμπ) ανέφερε: « Αν μετρήσουμε όλες τις νόμιμες κάλπες που απομένουν τότε ο Ν.Τραμπ έχει κερδίσει»
Συμπεριλαμβανομένων της Νεβάδας στην οποία αναμένεται να νικήσει με διαφορά 5.500 ψηφοφόρους αλλά και της Αριζόνας (νίκη με 30.000 ψήφους) και Πενσιλβάνιας (διαφορά 40.000).
Επίσης αναφέρθηκε και στην Τζιόρτζια για την οποία δήλωσε ότι θα διατηρήσει ο ΝΤραμπ το προβάδισμα αλλά και την οριακή διαφορά στο Γουινσκόνσιν για την όποια υπάρχει
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr