Φρουζής: Επί τέσσερα χρόνια περίμενα να πω τις θέσεις μου

18:09 - 15/11/2019

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον μάρτυρα βγαίνοντας από την αίθουσα όπου συνεδριάζει η προανακριτική της Βουλής για την σκευωρία Novartis να έχει ολιγόλεπτη συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Ο κ. Φρουζής κληθείς να σχολιάσει την μαραθώνια κατάθεσή του είπε «δεν το έχω ξαναζήσει. Στα meeting λειτουργούμε διαφορετικά» «Ηταν η πρώτη φορά που καταθέσατε;» ρωτήθηκε ο κ. Φρουζής για να απαντήσει «ναι δεν με είχε καλέσει κανείς. Έπρεπε να γίνει. Ήθελα να πω τις θέσεις μου, πέρασαν 4 χρόνια». Να σημειωθεί ότι η κατάθεση του κ. Φρουζή ανατρέπει την σειρά των επόμενων μαρτύρων καθώς τα μέλη της προανακριτικής αποφάσισαν να καλέσουν τα πρώην στελέχη της Novartis Φ.

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρουζής: Ποτέ δεν είδα στοιχεία εναντίον μου

Σκευωρία χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος Φρουζής την υπόθεση της Novartis ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Όπως υποστήριξε ο πρώην ισχυρός άνδρας της εταιρείας, υπήρχε σχέδιο για να πληγούν οι δέκα πολιτικοί στο οποίο συμμετείχε, κατά τη γνώμη του, και η εισαγγελέας Διαφθοράς

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο