Παύλος Πολάκης σε Τσιόδρα: «Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;»

18:42 - 05/11/2020

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, χαρακτήρισε σήμερα τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής «όργανα πολιτικής προπαγάνδας». The post Παύλος Πολάκης σε Τσιόδρα: «Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολάκης για Τσιόδρα : Λέει επιστημονικές αρλούμπες

Νέα χυδαία και απρόκλητη επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και των υπόλοιπων μελών του επιστημονικής ομάδας, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας για ακόμα φορά τα μικροπολιτικά παιχνίδια του, ενώ ο κοροναϊός «καλπάζει» στη χώρα

Διαβάστε το στο

Πολάκης για Τσιόδρα : Λέει επιστημονικές αρλούμπες

Νέα χυδαία και απρόκλητη επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και των υπόλοιπων μελών του επιστημονικής ομάδας, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας για ακόμα φορά τα μικροπολιτικά παιχνίδια του, ενώ ο κοροναϊός «σαρώνει» τη χώρα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πολάκης : Ο Τσιόδρας λέει επιστημονικές αρλούμπες

Νέα χυδαία και απρόκλητη επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και των υπόλοιπων μελών του επιστημονικής ομάδας, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας για ακόμα φορά τα μικροπολιτικά παιχνίδια του, ενώ ο κοροναϊός «σαρώνει» τη χώρα

Διαβάστε το στο tovima

Σφοδρή επίθεση Πολάκη σεΤσιόδρα: Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές;

Έντονη κριτική άσκησε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής κατά του Σωτήρη Τσιόδρας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα: Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές;-ΒΙΝΤΕΟ

«Επίθεση» και καταγγελίες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον λοιμωξιολόγο The post Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα: Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές;-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Χυδαία επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: «Τι μπούρδες είναι αυτές Σωτήρη μου;»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υποστήριξε ότι οι επιστήμονες που μετέχουν στην ειδική επιτροπή «υποκύπτουν σε πολιτικά παιχνίδια» The post Χυδαία επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: «Τι μπούρδες είναι αυτές Σωτήρη μου;» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πολάκης σε Τσιόδρα: «Τι μπούρδες είναι αυτές, Σωτήρη μου; Δεν κολλάνε τα μικρά παιδιά;»

Δριμύτατη επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΙΡΖΑ αρχικά τα έβαλε με την επιστημονική επιτροπή, καταγγέλλοντας ότι άλλαξε μετά από πολιτική παρέμβαση την απόφασή της για το άνοιγμα των σχολείων, των γηπέδων και του τουρισμού. Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι επιχείρησε να […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πολάκης μαινόμενος κατά Τσιόδρα – Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κύριε Σωτήρη μου;

Πολάκης Τσιόδρας: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταφέρθηκε κατά του επικεφαλής της ομάδας των λοιμωξιολόγων σε ομιλία του στη Βουλή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νέα άγρια επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές, κ. Σωτήρη μου;

Άγρια και προσωπική επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά όχι από τη σελίδα του στο Facebook αλλά από το βήμα της Βουλής. Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Σωτήρη Τσιόδροα για «αρλούμπες» και «επιστημονικές μπούρδες» και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πολάκης σε Τσιόδρα: “Τι μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;”

Έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα άσκησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης από το βήμα της... The post Πολάκης σε Τσιόδρα: “Τι μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;” appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Πολάκης μαινόμενος κατά Τσιόδρα – Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κύριε Σωτήρη μου;

Πολάκης Τσιόδρας: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταφέρθηκε κατά του επικεφαλής της ομάδας των λοιμωξιολόγων σε ομιλία του στη Βουλή.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας