Λευτέρης Πανταζής: «Ζήτησα από τον Άδωνι Γεωργιάδη να βοηθήσει τους καλλιτέχνες» (βίντεο)

08:02 - 06/11/2020

Στην πρωτόγνωρη κατάσταση από την οποία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η νυχτερινή ζωή πλήττεται έντονα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνατούτογλου ο Λευτέρης Πανταζής. «Στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρους, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πανταζής : «Συνάντησα τον Άδωνη Γεωργιάδη να του μιλήσω για την κατάσταση»

Ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χτες στο The 2night Show

Διαβάστε το στο

Γιατί ο Λευτέρης Πανταζής πήγε στον Άδωνι Γεωργιάδη; «Θα το κοιτάξει, μου είπε…»

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και προχώρησε σε μία αποκάλυψη. The post Γιατί ο Λευτέρης Πανταζής πήγε στον Άδωνι Γεωργιάδη; «Θα το κοιτάξει, μου είπε…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα;» (video)

ΕΛΛAΔΑ  Ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χτες στο The 2night Show. Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τρέχουσα πρωτόγνωρη κατάσταση από την οποία λόγω της πανδημίας του κοροναϊού η νυχτερινή ζωή, οι καλλιτέχνες πλήττονται έντονα με τα μαγαζιά σε αναστολή. «Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη» «Στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου , τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λ.Πανταζής: Αυτό ζήτησα από τον Άδωνι Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κατάσταση λόγω κορωνοϊού, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνατούτογλου ο Λευτέρης Πανταζής. Το άρθρο Λ.Πανταζής: Αυτό ζήτησα από τον Άδωνι Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Λευτέρης Πανταζής : Τι ζήτησε από τον Άδωνη Γεωργιάδη;

Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην τρέχουσα πρωτόγνωρη κατάσταση από την οποία λόγω της πανδημίας του κοροναϊού η νυχτερινή ζωή, οι καλλιτέχνες πλήττονται έντονα με τα μαγαζιά σε αναστολή

Διαβάστε το στο vita.gr

Λευτέρης Πανταζής: Η συνάντηση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη και όσα του ζήτησε

Ο Λευτέρης Πανταζής σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Λευτέρης Πανταζής: Συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Λευτέρης Πανταζής: Συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ένας από τους χθεσινούς  καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου,  στο The 2night Show του ΑΝΤ1.  Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που βιώνει ο κλάδος της εστίασης και των νυχτερινών μαγαζιών, καθώς οι άνθρωποι που απασχολούνται σε αυτές τις επιχειρήσεις αποτελούν  […] The post Λευτέρης Πανταζής: Συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Λευτέρης Πανταζής: Πήγε στον Άδωνι Γεωργιάδη και του ζήτησε προσωπικά να βοηθήσει τους καλλιτέχνες (video)

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εκφράζει την αγωνία του και τη στεναχώρια του για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο χώρος του θεάματος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις