Ελισάβετ Σπανού: «Μου έκαναν το χειρουργείο και για 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω»
12:48 - 06/11/2020
Στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Ελισάβετ Σπανού και αποκάλυψε την πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν χρειάστηκε […]
The post Ελισάβετ Σπανού: «Μου έκαναν το χειρουργείο και για 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Ελισάβετ Σπανού: «Για 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», μίλησε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοκάρει η Ελισάβετ Σπανού: «Για 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», μίλησε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν χρειάστηκε να κάνει χειρουργική...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλισάβετ Σπανού: Για έξι μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου
Για την επιλογή της να μην στηρίζει της καριέρα της σε δημόσιες σχέσεις μίλησε η Ελισάβετ Σπανού στο Πρωινό καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην πρώτη καραντίνα.
Διαβάστε το στο thebest.grΕ.Σπανού: «Ήμουν σαν μουγκή για 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω»
Η Ελισάβετ Σπανού προχώρησε σε αποκαλύψεις για το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και της κόστισε την φωνή της για 6 μήνες.
Η τραγουδίστρια η οποία αυτή την περίοδο εξήγησε ότι σπουδάζει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο 3ο έτος Ελληνικό Πολιτισμό, θυμήθηκε ότι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της ήταν «όταν είχα κάνει την επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Είχα μια κύστη με αίμα πάνω στις χορδές, η οποία έσπασε την ώρα που τραγουδούσα. Εγώ έμεινα μουγκή τελείως. Μου έκαναν το χειρουργείο, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω για 6 μήνες. Μου είχε πάρει η μαμά μου μια κόρνα για να τους φωνάζω μέσα στο σπίτι. Είχα μια σχέση τότε και του έγραφα σε ένα τετράδιο. Έγραφα ας πούμε “σε χωρίζω”».
Η Ελισάβετ Σπανού ανέ
Διαβάστε το στο pronews.gr