Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε συγκέντρωση κατά του lockdown

18:58 - 06/11/2020

Συγκέντρωση κατά του lockdown πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες στη Θεσσαλονίκη. Από νωρίς, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο με σκοπό να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης. Αρχικά υπήρξε μικροένταση, λίγο αργότερα όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια και μπογιές προς τους αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη χημικών […] The post Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε συγκέντρωση κατά του lockdown first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επεισόδια και προσαγωγές σε διαδήλωση κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη

Κινητοποίηση κατά των μέτρων του lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη πραγματοποίησαν περίπου 150 άτομα, από τον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο» στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Σοβαρά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη κατά του lockdown!

Eνταση σημειώθηκε to απογευμα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών. Τα άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στον Λευκό Πύργο, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή lockdown. Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν επί τόπου προκειμένου να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης. Αρχικά υπήρξε μικροένταση, λίγο αργότερα όμως τα […] The post Σοβαρά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη κατά του lockdown! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια