Θετικός στην Covid-19 o αντιδήμαρχος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας

22:06 - 07/11/2020

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στην Covid-19 o αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην προσωπική...

Διαβάστε το στο Zougla

Κοροναϊό : Θετικός στην Covid-19 o αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το στο

Θετικός στην Covid-19 o αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας

«Είμαι θετικός στον ιό και πρέπει να σεβαστώ την περίοδο της καραντίνας. Θέλω να καθησυχάσω όσους με γνωρίζουν, ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα», γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Κιλκίς.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Θετικός στον κορωνοϊό o αντιδήμαρχος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, Γιώργος Μπαλάσκας, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα... The post Θετικός στον κορωνοϊό o αντιδήμαρχος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»