Μικρός φίλος της Μπαρτσελόνα: «Μέσι, σε αγαπάω πιο πολύ και από τον πατέρα μου»! (video)

21:28 - 09/11/2020

Ενας πιτσιρικάς οπαδός της Μπαρτσελόνα έκανε επίθεση αγάπης στον Λιονέλ Μέσι, λέγοντάς του κάτι πολύ όμορφο και τον έκανε να χαμογελάσει αμήχανα. The post Μικρός φίλος της Μπαρτσελόνα: «Μέσι, σε αγαπάω πιο πολύ και από τον πατέρα μου»! (video) appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ατάκα του οπαδού που φρίκαρε τον Μέσι: Σε αγαπώ πιο πολύ και από τον πατέρα μου (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA  Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-2 επί της Μπέτις στο «Καμπ Νου» ήταν σημαδιακή για τον Λιονέλ Μέσι. Ο 33χρονος σταρ των «μπλαουγκράνα» είχε πετύχει όλα τα φετινά του γκολ με πέναλτι, ώσπου κόντρα στους «βερδιμπλάνκος» σκόραρε σε open play. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόναλντ Κούμαν ξεκίνησε το ματς με τον Αργεντινό στον πάγκο και τον έβαλε στο δεύτερο μέρος. Ο Μέσι έπιασε πολύ καλή απόδοση και μετά τη λήξη του αγώνα έγινε αντικείμενο λατρείας από οπαδούς της Μπαρτσελόνα που είχαν μαζευτεί έξω από το γήπεδο. Κάποιοι εξ αυτών περικύκλωσαν το αμάξι του σούπερ σταρ της ομάδας ώσπου ένας εξ αυτών τον έκανε να χαμογελάσει αμήχανα, καθώς του φώναξε (σ.σ.: στο τέλος του βίντεο): «Μέσι, σε αγαπάω πιο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Οπαδός σε Μέσι: «Σε αγαπώ πιο πολύ και από τον πατέρα μου!» (vid)

Ένας φανατικός οπαδός του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την... υπερβολική αγάπη του στον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα. Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων