Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω» λέει η 15χρονη

00:00 - 10/11/2020

Τι είπε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος – Ο ρόλος του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και πώς φαίνεται να «παγίδευσε» τον 16χρονο Ελληνα συνεργό τους – Αγνωστο το ποιος από τους τρεις σκότωσε την άτυχη 50χρονη – Προθεσμία να απολογηθούν πήραν για την Πέμπτη η κόρη και ο 17χρονος φίλος της – Ξέσπασε η ...

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα – Μητέρα 16χρονου: Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει

Τι δήλωσαν η μητέρα και ο δικηγόρος του 16χρονου για το φονικό που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η 15χρονη - "Έφτασα στο αμήν - Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να τη σκοτώσω εγώ" [βίντεο]

Τι υποστηρίζει η 15χρονη που σχεδίασε τον φόνο της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα - Τι λέει η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να την σκοτώσω» λέει η 15χρονη

Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να την σκοτώσω» λέει η 15χρονη Τι είπε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος – Ο ρόλος του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και πώς φαίνεται να «παγίδευσε» τον 16χρονο Ελληνα συνεργό τους – Αγνωστο το ποιος από τους τρεις σκότωσε την άτυχη 50χρονη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Αρνείται την εμπλοκή ο 16χρονος

«Δεν υπήρχε καμία γνώση και καμία συμμετοχή στη διάπραξη του φόνου» ισχυρίζεται, μέσω του συνηγόρου του, ο 16χρονος ο οποίος... The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Αρνείται την εμπλοκή ο 16χρονος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα