Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω» λέει η 15χρονη
00:00 - 10/11/2020
Τι είπε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος – Ο ρόλος του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και πώς φαίνεται να «παγίδευσε» τον 16χρονο Ελληνα συνεργό τους – Αγνωστο το ποιος από τους τρεις σκότωσε την άτυχη 50χρονη – Προθεσμία να απολογηθούν πήραν για την Πέμπτη η κόρη και ο 17χρονος φίλος της – Ξέσπασε η ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα – Μητέρα 16χρονου: Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει
Τι δήλωσαν η μητέρα και ο δικηγόρος του 16χρονου για το φονικό που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα
Διαβάστε το στο NewsBombΦονικό στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η 15χρονη - "Έφτασα στο αμήν - Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να τη σκοτώσω εγώ" [βίντεο]
Τι υποστηρίζει η 15χρονη που σχεδίασε τον φόνο της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα - Τι λέει η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΦονικό στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να την σκοτώσω» λέει η 15χρονη
Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να την σκοτώσω» λέει η 15χρονη Τι είπε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος – Ο ρόλος του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και πώς φαίνεται να «παγίδευσε» τον 16χρονο Ελληνα συνεργό τους – Αγνωστο το ποιος από τους τρεις σκότωσε την άτυχη 50χρονη […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΈγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Αρνείται την εμπλοκή ο 16χρονος
«Δεν υπήρχε καμία γνώση και καμία συμμετοχή στη διάπραξη του φόνου» ισχυρίζεται, μέσω του συνηγόρου του, ο 16χρονος ο οποίος...
The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Αρνείται την εμπλοκή ο 16χρονος appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr