300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ στον Αϊ Γιώργη
07:09 - 10/11/2020
Συνεχείς έλεγχοι… παντού από την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε μικροένταση στο πάρκο του Αϊ Γιώργη όταν και αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα σε τρεις εφήβους που έπαιζαν… μπάσκετ στο γηπεδάκι. Υπήρξαν διαμαρτυρίες, αλλά ματαίως, καθώς απαγορεύονται τα ομαδικά παιχνίδια και σε εξωτερικούς χώρους, λόγω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο σε πιτσιρικάδες επειδή έπαιζαν μπάσκετ σε γηπεδάκι στα Τρίκαλα
Ξινή βγήκε η άθληση για τρεις πιτσιρικάδες στα Τρίκαλα. Για να είμαστε ακριβείς το ότι πήγαν να παίξουν μπάσκετ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ
ΕΛΛAΔΑ
Συνεχείς και πολλές φορές υπερβολικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ και των ανδρών της δημοτικής αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα.
Και αρκετοί από αυτούς φαίνεται ότι δεν κινούνται σε ίδιο «πνεύμα» με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον Σωτήρη Τσιόδρα, οι οποίοι στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ανέφεραν ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση σε ότι αφορά την δυνατότητα άθλησης των πολιτών την περίοδο του lockdown.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε μικροένταση στο πάρκο του Αϊ Γιώργη όταν και αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα σε τρεις εφήβους που έπαιζαν… μπάσκετ στο γηπεδάκι.
Υπήρξαν διαμαρτυρίες, αλλά ματαίως, καθώς απαγορεύονται τα ομαδικά παιχνίδια και σε
Διαβάστε το στο topontiki.grΈριξαν πρόστιμο σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ
Πρόστιμο έπεσε σε τρεις πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ στα Τρίκαλα και τώρα καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ.Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε μικροένταση στο πάρκο του Αϊ Γιώργη όταν και αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα σε τρεις εφήβους που έπαιζαν… μπάσκετ στο γηπεδάκι.
Υπήρξαν διαμαρτυρίες, αλλά ματαίως, καθώς απαγορεύονται τα ομαδικά παιχνίδια και σε εξωτερικούς χώρους, λόγω των έκτακτων μέτρων της καραντίνας.
Οι πιτσιρικάδες καλούνται να πληρώσουν 300 € πρόστιμο για μη συμμόρφωση προς αυτά.
Τα αθλήματα που επιτρέπονται κατά την περίοδο του 2ου lockdown γίνονται γνωστά στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες.
Συγκεκρι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr