«Με κακομεταχειριζόταν και έφτασα στο αμήν» λέει η 15χρονη για τη δολοφονία της μητέρας της

15:47 - 10/11/2020

«Με κακομεταχειριζόταν και έφτασα στο αμήν» λέει η 15χρονη για τη δολοφονία της μητέρας της Συγκλονιστικές οι ομολογίες των ανήλικων φερόμενων δραστών για τη δολοφονία της 50χρονης καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί διερευνούν ακόμη ποιος από τους τρεις δράστες ήταν αυτός που μαχαίρωσε δεκάδες φορές το θύμα. «Με κακομεταχειριζόταν, η ζωή μου είχε γίνει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγία Βαρβάρα: «Με κακομεταχειριζόταν, έφτασα στο αμήν» λέει η 15χρονη- Σοκαρισμένη η μητέρα του 16χρονου

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Παρασκευή από την ίδια της 15χρονη κόρη και δύο ακόμη ανήλικους. The post Αγία Βαρβάρα: «Με κακομεταχειριζόταν, έφτασα στο αμήν» λέει η 15χρονη- Σοκαρισμένη η μητέρα του 16χρονου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ομολόγησε η 15χρονη ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της

Τα 10.000 ευρώ από την πώληση ενός SUV, η διαφυγή στο εξωτερικό και το σχέδιο να κάψουν το πτώμα της 50χρονης καθαρίστριας για να σβήσουν τα ίχνη της άγριας δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα στη φωτιά είναι τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία. Αυτά είναι τα κομμάτια του παζλ του κατάφεραν να συνθέσουν τα στελέχη του […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Αγία Βαρβάρα: «Η ζωή μου ήταν αφόρητη» - Τι λέει η 15χρονη για την δολοφονία

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 15χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία.Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν στοιχεία για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, ενώ η κόρη της «λύνει» εν μέρη την σιωπή της. Η 15χρονη αποκάλυψε πως περνούσε δύσκολα με την μητέρα της και ότι δεν μπορούσε να την δολοφονήσει. Χαρακτηριστικά, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «με κακομεταχειριζόταν, η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη, είμαι ακραία απελπισμένη και έφτασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω, ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω» και πως «ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω». Παράλληλα, προκαλο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή