Αγία Βαρβάρα: «Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν» - Τι λέει η 15χρονη για την στυγερή δολοφονία

17:09 - 10/11/2020

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 15χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγία Βαρβάρα : Σε συμμορία φέρεται να ήταν μπλεγμένος ο 16χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία

Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που εκβίαζε, λήστευε και χτυπούσε παιδιά, φέρεται να είναι ο 16χρονος που ομολόγησε ότι εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, με συνεργούς την 15χρονη κόρη της άτυχης  γυναίκας και έναν 17χρονο Ρουμάνο

Διαβάστε το στο

Αγία Βαρβάρα: Σε συμμορία φέρεται να ήταν μπλεγμένος ο 16χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία

Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που εκβίαζε, λήστευε και χτυπούσε παιδιά, φέρεται να είναι ο 16χρονος που ομολόγησε ότι εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, με συνεργούς την 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας και έναν 17χρονο Ρουμάνο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αγία Βαρβάρα: «Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν» - Τι λέει η 15χρονη για την στυγερή δολοφονία

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 15χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία της…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες