Γκαρσία: «Θα κάνω και λάθη, θέλω να βλέπουν την ομάδα και να γουστάρουν οι οπαδοί»
23:11 - 10/11/2020
Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την άνοδό του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει θέσει και τόνισε πως είναι λογικό να κάνει και λάθη
Το άρθρο Γκαρσία: «Θα κάνω και λάθη, θέλω να βλέπουν την ομάδα και να γουστάρουν οι οπαδοί» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΟΚ – Γκαρσία: “Να βλέπουν την ομάδα και να γουστάρουν”
Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ Κιλκίς, αναφέρθηκε στις πρώτες του ημέρες στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικέων και ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο ΠΑΟΚ – Γκαρσία: “Να βλέπουν την ομάδα και να γουστάρουν” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γκαρσία: «Να δουν την ομάδα και να γουστάρουν»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή οπαδών της ομάδας, αναφερόμενος στο ότι ο «Δικέφαλος» θα προφέρει… όμορφο ποδόσφαιρο.Σε εκπομπή φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την σχέση του με τους παίκτες, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους στον πάγκο του «Δικεφάλου».
Μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός προπονητής, δήλωσε:
«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και στην ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι στην πρώτη ομάδα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον κόσμο. Έχω πολλά στο μυαλό μου για την ομάδα και θέλω να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο γιατί αυτά που βλέπουμε τώρα στον κόσμο είναι χ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr