Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η κόρη της 50χρονης - «Άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει»
08:57 - 11/11/2020
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 15χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγία Βαρβάρα – Σοκάρει η 15χρονη: Άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει
Συγκλονίζει το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με την 15χρονη να ομολογεί ότι σχεδίασε τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη στο ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Αγία Βαρβάρα – Σοκάρει η 15χρονη: Άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: “Εκατσα στο κρεβάτι μου και άκουγα τη μητέρα μου να ουρλιάζει όταν τη σκότωναν”
Ανατριχιαστικές οι φράσεις που είπαν οι τρεις ανήλικοι κατηγορούμενοι για το φονικό στην Αγία Βαρβάρα
Διαβάστε το στο entertv.grΈγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η κόρη της 50χρονης – «Άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει»
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 15χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία. «Εγώ επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα», είπε αφοπλιστικά στον εισαγγελικό λειτουργό η 15χρονη για τις στιγμές που οι συνεργοί της σκότωναν τη μητέρα της και εκείνη άκουγε […]
The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η κόρη της 50χρονης – «Άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΈγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τι λέει ο πατέρας του 16χρονου
Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 16χρονος για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. “Αν το έκανε να καταδικαστεί”, δηλώνει...
The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τι λέει ο πατέρας του 16χρονου appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr