Ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλάει ανοικτά για το σ@ξ – «Το έχω απολαύσει από όλες τις πλευρές»
14:42 - 11/11/2020
Στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη […]
The post Ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλάει ανοικτά για το σ@ξ – «Το έχω απολαύσει από όλες τις πλευρές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γερολυμάτος : «Εγώ έχω απολαύσει τον έρωτα απ’ όλες τις πλευρές»
Ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τον πόλεμο της μαρκίζας, τους ψωνισμένους τραγουδιστές, αλλά και την πικάντικη ερωτική του ζωή.
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Γερολυμάτος: «Το σεξ το έχω απολαύσει από όλες τις πλευρές» (vid)
Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη της μαρκίζας και τους ψωνισμένους τραγουδιστές, για τους συναδέλφους που το έπαιζαν φίλοι του και από πίσω τον “έθαβαν”, αλλά και για το σεξ.
The post Γιώργος Γερολυμάτος: «Το σεξ το έχω απολαύσει από όλες τις πλευρές» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓερολυμάτος: «Έχω απολαύσει το σεξ από όλες τις πλευρές»
Γερολυμάτος: «Έχω απολαύσει το σεξ από όλες τις πλευρές» «Το καλοκαίρι κάθομαι στη γωνία και βλέπω να κοιτάνε τη γυναίκα μου με το μπικίνι και να τη γουστάρουν. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα» παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr